Testimonials

Director Specialist Materials Søren Kristiansen, LEGO System

“Adgang til viden om teknologi, produkter, markeder og kunder er centralt for at kunne udvikle nye spændende LEGO produkter.

Viden om plast er helt central for den tekniske udvikling af produkter og produktionsprocesser. Derfor ser jeg det som en styrke at have et lokalt forankret plastcenter med tætte kontakter til forskning og udvikling.”

Managing Director Kurt Nielsen, Dansk Polyglas A/S

”Vi er som producent af kompositløsninger under hård konkurrence fra såvel Østeuropa som Fjernøsten. Det er derfor essentielt for os, at vi kan differentiere os på andre parametre, herunder viden og rådgivning til vores kunder om anvendelsen af specifikke plast-kompositløsninger. I den henseende har vi stor nytte af den ekspertise og det netværk, vi får adgang til i vores samarbejde med Plast Center Danmark.”

Laboratory and R&D Manager Rikke Maj Ager, Controlled Polymers A/S

”Vi har gjort brug Plast Center Danmark igennem mange år til analysearbejde i forbindelse med kundespecifikke opgaver samt til udviklingsprojekter. Vi er meget tilfredse med Plast Center Danmarks kompetencer samt den korte responstid, de har på de opgaver, som vi stiller dem. Derudover har Plast Center Danmark en bred viden omkring polymerer etc., hvilket er en fordel for os, idet vi forarbejder alle typer af polymerer til kompounds eller masterbatch.”

Senior Director Materials & Processes Torben Krogsdal Jacobsen, LM WindPower

”Vi har haft et årelangt samarbejde med Plast Center Danmark og er meget glade for at kunne få ekspertbistand og udført analyser indenfor plast med meget kort varsel. Desuden har Plast Center Danmark gennem netværket PlastNet arrangeret relevante temadage samt andre events, som vi har deltaget i ved flere lejligheder.”

Chief Product Officer Thomas Holm Krogh, Global Lightning Protection Services A/S

”GLPS er højt specialiseret indenfor lyn både i forhold til fysikken og ikke mindst materialers anvendelse i lynbeskyttelse. Vi har valgt at arbejde tæt sammen med Plast Center Danmark, da de med et solidt teoretisk grundlag supplerer vores arbejde med viden om plast. Kompetencen vi får adgang til, flytter vore projekter milevidt frem, og vi er meget glade for samarbejdet.”

Structural Project Engineer Jeppe Vagner Moesgaard, Dong Energy

”Igennem de seneste par år har vi kunnet trække på Plast Center Danmarks viden indenfor plast. Vi har gennem kompetent sparring og rådgivning fået i gangsat og eftervist, at vi også indenfor offshore industrien kan anvende PUR. Vi sætter stor pris på den professionelle rådgivning, som vi har fået i løbet af projektet og ser frem til fortsat samarbejde.”

Læs vore brochurer

Plast Center Danmark – din partner på plast- og polymerområdet