Om PCD

Plast Center Danmark, PCD, er en erhvervsdrivende fond, som i 2003 blev oprettet med det formål at opbygge et viden- og kompetencemiljø indenfor plast- og polymerområdet.

I 2008 opnåede PCD anerkendelse fra Uddannelses- & Forskningsministeriet og Region Syddanmark som facilitator for innovationsnetværket PlastNet og medio 2014 som facilitator for innovationsnetværket Dansk Materiale Netværk.

PCD henvender sig til alle virksomheder, der forarbejder, anvender eller påtænker at anvende plast samt til videninstitutioner og offentlige institutioner med tilknytning til plast- og polymerområdet.

Vore kernekompetencer er:

  • At være omdrejningspunkt for et netværk bestående af virksomheder, videninstitutioner samt andre institutioner med interesse for plast og polymere
  • At indgå i udviklingsprojekter enten som projektleder eller i samarbejde med virksomheder med interesse for plast
  • At formidle den nyeste viden og de seneste forskningsresultater indenfor plast- og polymerområdet på en praksisorienteret måde
  • At rådgive i forbindelse med plast- op polymerrelaterede problemstillinger
  • At udføre test og analyser
  • At tilbyde efteruddannelse af medarbejdere

Det kan vi også:

Som noget nyt har vi også fået aluminiumkompetencer i huset gennem vor nyetablerede afdeling PCD Aluminium, hvor vi har fokus på aluminiumrelaterede problemstillinger og projekter. Vore specialister står klar med rådgivning og vejledning til netop din konkrete problemstilling.

Læs vore brochurer

Plast Center Danmark – din partner på plast- og polymerområdet