SMV:Grønne Kompetencer

Plast Center Danmark er rådgiver i SMV:Grønne Kompetencer. I de næste to år (2023-2025) kan vi indgå i et bredt samarbejde for at give nye kompetencer, færdigheder og viden på din vej mod grøn omstilling og cirkulær økonomi.

Hvad er SMV:Grønne Kompetencer

SMV:Grønne Kompetencer er en ordning for private små og mellemstore virksomheder i hele Danmark. SMV:Grønne Kompetencer er en del af Virksomhedsprogrammet 2.0. og er finansieret af EU-støtte fra Den Europæiske Socialfond Plus og midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Tilbuddene i SMV:Grønne Kompetencer?

Programmet har tre tilbud:

  • Voucher 1 – Skræddersyede 1:1-forløb
    • Med en Voucher 1 får du op til 60.000 kr. til skræddersyet kompetenceudvikling, der kan kickstarte din virksomheds grønne rejse. Voucher 1 er individuelle og skræddersyede kompetenceudviklingsforløb målrettet netop din virksomheds behov.
  • Voucher 2 – Deltagelse i eksisterende tilbud
    • Med en Voucher 2 kan du som virksomhed benytte dig af eksisterende tilbud, f.eks. kurser ved videns- og uddannelsesinstitutioner. Her kan du som SMV gå direkte ind i forløb, som har en mere generisk karakter til en samlet værdi af op til 60.000 kr.
  • Grøn Kickstart – Kollektive workshops
    • Grøn Kickstart er afklarende og kompetencegivende workshops for SMV’er med behov for grøn omstilling. Workshoppene er kollektive og henvender sig især til dig, hvis virksomhed mangler at afklare og formulere sine kompetenceudviklingsbehov.

Mere om projektet

Læs mere på vores onepager om SMV:Grønne Kompetencer her >

eller på Virksomhedsprogrammets side: https://virksomhedsprogrammet.dk/

For yderligere oplysninger kontakt:

null

Dorte Walzl Bælum

Netværksdirektør
B.Sc. Chem. Eng., M.Sc. in Business
M: 60 35 19 90
E: dwb@plastcenter.dk

Læs vore brochurer

Plast Center Danmark – din partner på plast- og polymerområdet